0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Trusted shops badge
0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Energiereep met amandelen ,pecannoot en Tomoor dadelzoetstof

Recipe by TomoorCuisine: TussendoortjeDifficulty: Makkelijk
Hoeveelheid

9

repen
Bereidingstijd

15

minutes
Opstijftijd

1

hour 
Bewaren

1 week

in koelkast

Ingredienten

  • 70g pecannoten

  • 70g amandelen

  • 80g zonnebloempitten

  • 9 khalas dadels

  • 75g lijnzaad

  • 60g pompoenpitten

  • 2 theelepels chiazaad

  • 1 eetlepel hennepzaad

  • 5 eetlepels Tomoor dadelzoetstof

  • 4 eetlepels kokosolie

  • 6 eetlepels amandelpasta of tahini

  • 1/2 theelepel zee zout

Bereidingswijze

  • Maal de amandelen en pecannoten in een keukenmachine tot ze grof gehakt zijn.
  • Voeg ze toe aan een kom met de zonnebloempitten, lijnzaad, pompoenpitten, chiazaad, hennepzaad, dadels en zout.
  • Breng in een pan de vloeibare dadelsuiker, de amandelpasta of tahini en de kokosolie aan de kook, meng en kook paar minutjes tot alles goed gecombineerd is.
  • Voeg het toe aan de kom met de gedroogde ingrediënten.
  • Bekleed een 20x20cm pan met het bakpapier.
  • Spreid het mengsel uit en druk het goed aan.
  • Zet in de koelkast om op te stijven. Ongeveer 1 uur.
  • Snijd in 9 gelijke stukken
Scroll naar boven