Energiereep met amandelen ,pecannoot en Tomoor dadelzoetstof
Recipe by TomoorCuisine: TussendoortjeDifficulty: MakkelijkHoeveelheid
9
repenBereidingstijd
15
minutesOpstijftijd
1
hourBewaren
1 week
in koelkastIngredienten
70g pecannoten
70g amandelen
80g zonnebloempitten
75g lijnzaad
60g pompoenpitten
2 theelepels chiazaad
1 eetlepel hennepzaad
5 eetlepels Tomoor dadelzoetstof
4 eetlepels kokosolie
6 eetlepels amandelpasta of tahini
1/2 theelepel zee zout
Bereidingswijze
- Maal de amandelen en pecannoten in een keukenmachine tot ze grof gehakt zijn.
- Voeg ze toe aan een kom met de zonnebloempitten, lijnzaad, pompoenpitten, chiazaad, hennepzaad, dadels en zout.
- Breng in een pan de vloeibare dadelsuiker, de amandelpasta of tahini en de kokosolie aan de kook, meng en kook paar minutjes tot alles goed gecombineerd is.
- Voeg het toe aan de kom met de gedroogde ingrediënten.
- Bekleed een 20x20cm pan met het bakpapier.
- Spreid het mengsel uit en druk het goed aan.
- Zet in de koelkast om op te stijven. Ongeveer 1 uur.
- Snijd in 9 gelijke stukken