0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Trusted shops badge
0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Gevulde dadels met geitenkaas en walnoten

Recipe by Tomoor
Voorbereiding

10

minutes
Baktijd

15

minutes

Ingredienten

Bereidingswijze

  • Begin met het voorverwarmen van je oven tot 180 graden Celsius.

  • Snijd elke dadel voorzichtig in de lengte in

  • Neem een kleine hoeveelheid zachte geitenkaas en vul elke dadel met een beetje geitenkaas. Je kunt een theelepel of een spuitzak gebruiken om dit gemakkelijker te maken.

  • Druk een gehakte walnoot in de geitenkaasvulling van elke dadel. Dit voegt een heerlijke crunch toe.
  • Als je wat zoetheid wilt toevoegen, kun je een druppel Tomoor zoetstof toevoegen over elke dadel.

  • Optioneel: voeg een snufje zout toe over de dadels voor een mooi contrast met de zoete dadels en geitenkaas.
  • Plaats de gevulde dadels op een bakplaat of in een ovenschaal en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of tot de dadels warm zijn en de geitenkaas licht gesmolten is.
  • Haal de gevulde dadels uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen voordat je ze serveert.
Scroll naar boven