Gevulde dadels met geitenkaas en walnoten
Recipe by TomoorVoorbereiding
10
minutesBaktijd
15
minutesIngredienten
100-150 gram geitenkaas
50 gram walnoten
Bereidingswijze
- Begin met het voorverwarmen van je oven tot 180 graden Celsius.
- Snijd elke dadel voorzichtig in de lengte in
- Neem een kleine hoeveelheid zachte geitenkaas en vul elke dadel met een beetje geitenkaas. Je kunt een theelepel of een spuitzak gebruiken om dit gemakkelijker te maken.
- Druk een gehakte walnoot in de geitenkaasvulling van elke dadel. Dit voegt een heerlijke crunch toe.
- Als je wat zoetheid wilt toevoegen, kun je een druppel Tomoor zoetstof toevoegen over elke dadel.
- Optioneel: voeg een snufje zout toe over de dadels voor een mooi contrast met de zoete dadels en geitenkaas.
- Plaats de gevulde dadels op een bakplaat of in een ovenschaal en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of tot de dadels warm zijn en de geitenkaas licht gesmolten is.
- Haal de gevulde dadels uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen voordat je ze serveert.